Pazar, Nisan 29, 2007

JOHN DIGWEED - TRANSITIONS 2

İnsanlar ne derse desin, Digweed hala dans müziğinin başta gelen isimlerinden biri. Niçin hala diyorum? Çünkü minimal müziğin getirdiği bir sürü sıradan parçalar dans pistlerinde çalarken, evi olan Bedrock’a, Transition Show’a ve Kiss 100 radyo programına sadık kalan Digweed neredeyse her haftasonu dünyanın bir yerinde çalıyordu.

Bedrock’un Warung Beach albümü ve daha güncel olan Transition Vol.2 ile gücünü bir kez daha kanıtlıyor. Digweed, her zaman ki gibi bu albümle bizi etkilemeye devam ediyor ve hayal kırıklığına uğratmıyor.

Renaissance’dan çıkan bu albümde ki bazı ünlü isimlerin arasında Abyss, Antena, Guy Gerber bulunmaktadır. Albüm Abyss’in Mind Games ‘Digweed Cheeky Edit’ ile başlıyor ve aynı yapımcıdan gelen The Dreamer parçasıyla devam ediyor. Tech-House ile başlayıp sonra da filtrelenmiş Progressive Electro-House’a geçiş yapan bu albüm yeni çıkan sanatçılara ve Alman Tech-House’una doğru eğilim göstermektedir.

Yeni sanatçıların yanı sıra albümde göze çarpan parçaların arasında Guy Gerber’ın ‘Digital Memories’, Antena’nın ‘Camino Del Sol (Joakim Remix)’, ve Guy Gerber’ın huzur veren mixlerinden ‘Chaime’ ve ‘Dana’ bulunmaktadır. Detaylı bilgi için tracklist’e bakabilirsiniz.

Digweed’in 2006’nın başında çıkarmış oldugu Transition Vol.1 nasıl hayranlarını heyecanlandırdıysa, bu albüm de aynı etkiyi verecek.

Tam olarak radyo show’u Transition’ı yansıtmayan, yeni fakat yumuşak, zıplatan fakat halen duygusal bir albüm arıyorsanız bu albüm sizin için iyi bir rehber olacaktır.

Renaissance bir kere daha dinleyicilerine dans müziğinin hayatta olduğunu kanıtlıyor.

Tracklist:

01. Abyss - Mind Games [Digweed Cheeky Edit]
02. Abyss - The Dreamer
03. Chaim EP - Dana (Guy Gerber Mix)
04. Antena - Camino Del Sol (Joakim Remix)
05. Williams - The Shivering (Pitch & Hold In Camera Obscura Remix)
06. Evil Hinko - Gedankenhochsprung (Babicz Remix)
07. G-Stylz - Belong To Me (Dub) [Digweed Cheeky Edit]
08. David K - Boul de Nerf
09. Felix Houzer - Mandolina (Robert Babicz Rework) [Digweed Cheeky Edit]
10. Dirk Technic - I Love You (Smallboy Remix)
11. Guy Gerber - Digital Memories
12. G-Stylz - Can't Get Enough
13. Dose3 - Minds (Tobi Neumann Mix)
14. Jackmate - Manray [Digweed Cheeky Edit]

Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2007
Daha Fazla Bilgi İçin: www.renaissance.com

Download: Part 1
Part 2

Hiç yorum yok: